KNOTT news

Example image

KNOTT na Inter Airport Europe 2023

Po niekoľkých nepriaznivých rokoch prichádza opäť najvačšia výstava letiskovej techniky v Európe a KNOTT bude znova pri tom!

Výstava Inter Airport Europe sa bude konať v nemeckom Mníchove v dňoch 10.-13. októbra 2023 a my na nej predstavíme svoj neustále sa rozrastajúci sortiment inovatívnej letiskovej obslužnej techniky.

Radi Vás privítame v hale B5, v stánku č. 1486.

Example image

Vitajte na našej novej webstránke

Ďakujeme, že ste navštívili našu novú webovú stránku a srdečne Vás na nej vítame!

Stránka prebehla veľmi potrebným kompletným re-dizajnom a veríme, že sa na nej odteraz budete cítiť ako doma. Vývoj však nikdy nekončí a my už teraz usilovne pracujeme na jej rozšírení o ďalšie sekcie, či funkcionality, aby ste tu vždy našli niečo nové a zaujímavé.

Tiež Vám veľmi radi predstavíme náš nový e-shop, ktorý bude spustený už čoskoro.
Dovtedy Vás radi obslúžime osobne na našej predajni, prípadne smerujte Vaše dopyty na e-mail predaj@knott.sk, alebo sa na nás obráťte telefonicky na číslo +421 905 512 896.

V prípade, ak by ste mali záujem o bližšie informácie ohľadom firmy, ponúkaných produktov alebo služieb, neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.

Example image

Nová linka lepenia čeľustí

Kreativita, odbornosť a šikovnosť nechýba pracovníkom v našej spoločnosti. Spojením týchto vlastností sme si dokázali sami navrhnúť a vyrobiť novú automatizovanú linku na lepenie brzdového obloženia.

Ekologickejšia a efektívnejšia výroba je zárukou technologického pokroku.

Example image

Batožinové vozíky v Air Greenland

Batožinové vozíky KNOTT v krásnej červenej farbe slúžia dobre aj v extrémnych podmienkach na letisku Kangerlussuag v Grónsku.